Laps per shenim, baze vaji, I kuq

Modeli: 110924Ky eshte nje produkt qe perdoret gjeresisht ne shume fusha dhe veprimtari qofshin keto ne pune apo rreth punimeve ne shtepite tuaja. Ky lapes sherben per te shenuar vendet apo treguar ku do te montohet pritet apo riparhet. Perdoret ne shume fusha te ndertimit , servise apo punime artizanale. I perbere nga nje material i dukshem dhe rezistent per ta bere sa me efikas ne punen e tij.

  • Ngjyra : I kuq
  • Gjatesia (cm) : 12
  • Materiali : Me baze vaji
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust