Kabell printeri USB 3.0 AM - BM 1.5m

Kodi: 65142Kabell me cilësi të lartë për lidhjen e pajisjeve: të tilla si printera, skaner, hard disk të jashtëm dhe të tjerë që kanë një dalje B Mashkull. Norma e shpejtësisë së transmetimit deri në 600Mb / s, USB 3.0 . Kabell mjaft i qëndrueshëm, fleksibil, dhe me izolim të jashtëm për të parandaluar dëmtimet mekanike të kabellit.

  • Tipi : USB 3.0 AM - BM
  • Gjatësia : 1.5 m
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust