Kabell SATA300 internal 1m

Kodi: 65150Kabell SATA me cilësi të lartë për lidhjen hard dijeve te brendshëm, DVD, regjistrues Blu-Ray etj. Lidhet me dalje SATA II (SATA I compatible). Maksimuni i normës së transferimit është 3GB / s. Kabelli është elastike dhe i hollë që ndihmon të vendoset lehtë dhe përmirëson kushtet e ftohjes brenda kompjuterit.

  • Tipi : SATA300
  • Gjatësia : 1 m
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust