Heqes etiketash 15ml FS8115

Modeli: 65166Përdoret për të hequr etiketat ngjitëse prej letrë në sipërfaqe të ndryshme. Realizon nje heqie të shpejtë dhe të pastër të etiketave të letrës.

  • Paketimi : 15 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust