Boje plastike me ngjyre (mbrojtes), smaltoxyl hydro preservative N 32 2.5lit

Kodi: 333484SMALTOXYL hydro PRESERVATIVE është mbrojtes me baze uji,pa aromë, me karakteristika të shkëlqyera të depërtimit,te cilat mbrojne drurin nga shaketrrimi,myku, njollat blu dhe kërpudhat. Ideale për dyert, dritaret, kornizat, veshjet dhe çdo sipërfaqe druri në përgjithësi. Ruan elasticitetin siapas forms se drurit. Keshillohetperdorimi me produkte të kujdesit të drurit me bazë uji ose tretës SMALTOXYL (përdorim universal).

  • Marka : Vechro
  • Tipi : Smaltoxyl hydro preservative N 32
  • Sasia e paketimit : 2.5 lt
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust