Vernik me baze uji, smaltoxyl hydro gloss n 20 750 ml

Kodi: 333497SMALTOXYL hydro VARNISH eco është një llak pa aromë me baze uji me përdorim të përgjithshëm, me cilësi të shkëlqyera të depërtimit që mbron kundër shkatërrimit të drurit, mykut, njollat blu dhe kërpudhave të tjera. Ideale për dyert, dritaret, kornizat, veshjet dhe çdo sipërfaqe druri në përgjithësi. Ruan elasticitetin sipas qëndrimit të drurit.

  • Marka : Vechro
  • Tipi : Smaltoxyl Hydro N20
  • Sasia e paketimit : 0.75 lt
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust