Vernik parketi, parquet varnish hydro gloss 2.5 lit

Kodi: 333503PARQUET VARNISH HYDRO është një llak me bazë uji, transparent, i cili është ideal për dysheme të reja dhe të vjetra prej druri. Ai rrit vlerën natyrore dhe bukurinë e sipërfaqeve prej druri.. Ofron aplikim të shkëlqyer të butë dhe tharje të shpejtë. Për shkak të përbërjes së tij të veçantë, sipërfaqja përfundimtare kombinon fortësinë, duke siguruar rezistencë shumë të lartë ndaj fërkimit, gdhendjes dhe ujit, si dhe elasticitet pas lëvizjeve natyrore të drurit. Fuqia mbuluese: 12 -14 m2 / LT për shtresë në varësi të llojit të drurit. Hollimi: Gati për përdorim. Nëse është e nevojshme deri në 10% në vëllim me ujë.Tharja: ½-1 orë pa e prekur.Tonaliteti: Transparent-pa ngjyrë.

  • Marka : Vechro
  • Tipi : Hydro Gloss
  • Sasia e paketimit : 2.5 lt
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust