Loder per femije, Kuba druri 30 cope ne kove, dia 16x16.5cm

Kodi: 222337

Kjo loder eshte bërë prej materiali të cilësisë së lartë, të shëndetshëm dhe të certifikuar. Përmes tyre fëmijët, që foshnjë e deri në moshë shkollore, marrin njohuri të gjithanshme, si për ngjyrat , materjalet , natyrën, profesionet etj. Shumëllojshmëria e tematikës, e formës dhe e funksionit të tyre, zhdërvjelltësojnë aftësitë motorike e logjike të fëmijës.

  • Diametri (metrik) : 16 cm
  • Gjatesia (cm) : 16.5 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust