Litare për kamping, "Redcliff", plastik, verdhë, 4 copë

Kodi: 111007Një set i përbërë nga litarë, të cilët mund t'i përdorni gjatë kampingut, apo dhe për përdorime në shtëpitë tuaja. Të prodhuara nga materiale rezistente dhe me ngjyra qartësisht të dukshme.

  • Materiali : PP
  • Ngjyra : E verdhe
  • Paketimi : 1 pako
  • Përdorimi : Kamping
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust