Tjegull portugeze monokanale MODERNO, Edilcentro, e kuqe

Kodi: 333750Tjegulla qeramike Edilcentro mund te montohet ne faqet e catise ne gjatesi te medha, aty ku kjo gjatesi nuk kalon 9-10 metra, ne rast se eshte me e madhe keshillohet te nderpritet me nje shkalle siperfaqja duke futur nje linje te dyte te mbledhjes se ujrave (ulluqe).Per vendosjen e tjegulles portugeze kerkohet nje pjerresi minimale 30%. Ne pjerresi me te medha se 50% ne zonat me ere te forte, elementet duhet te fiksohen me mbeshtetesen nen to me gozhde, vida ose fije hekuri.Vendosja e rregullt e tyre vjen duke montuar tjegullat mbi nje mbeshtetese te pershtatshme. Ajo mond te jete mbi nje ristele druri me seksion 4x4 em fiksuar ne paralel me linjen e harkut te tjegulles duke e nderprere cdo 3-4 metra per disa centimetra per te rregulluar qarkullimin e ajrit.Akset midis ristelave duhet te jene te pershtatshem per hapin e tjegullave qe perdoren dhe verifikohen ne kantiere perpara perdorimit dhe montimit te tyre.Ristela e pare, ngjitur me harkun, duhet te jete pakten 2 cm me e larte krahasuar me te tjerat per te garantuar nje pjerresi korrekte te rreshtit te pare te tjegullave qe nuk mbulohet nga rreshti i meposhtem.Rreshti i pare i tjegullave duhet te dale rreth 7-8 cm nga mbledhesi i ujrave (shiut).

  • Ngjyra : E kuqe
  • Gjatësia : 41.6 cm
  • Gjerësia : 26 cm
  • Pesha : 3.2 kg
  • Kapaciteti : 16 cop/m2
  • Materiali : Qeramike
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust