Suport kundra erës, "Redcliffs", për kamping, plastik, 23 cm, miks, 5 copë

Kodi: 772553Suport kundra erës për tenda kampingu është mjaft cilësore dhe I qëndrueshem për të mbajtur tenden tuaj te sigurtë.. Paketimi: 6 copë.

  • Materiali : Plastik
  • Përmasat : 23 cm
  • Ngjyra : Miks
  • Paketimi : 5 copë
  • Seti përfshin : Po
  • Përdorimi : Kamping
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust