Loder per femije, Raketake druri Flutur 12x12x3.7 cm

Kodi: 222334Kjo loder eshte bërë prej materiali të cilësisë së lartë, të shëndetshëm dhe të certifikuar. Përmes tyre fëmijët, që foshnjë e deri në moshë shkollore, marrin njohuri të gjithanshme, si për ngjyrat , materjalet , natyrën, profesionet etj. Shumëllojshmëria e tematikës, e formës dhe e funksionit të tyre, zhdërvjelltësojnë aftësitë motorike e logjike të fëmijës.

  • Gjatesia (cm) : 12 cm
  • Gjerësia (cm) : 12 cm
  • Lartësia : 3.7 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust