Puset elektrike, polipropilen, 20x20x20 cm

Kodi: 332119Prodhuar dhe e bërë në polipropilen, linja e puseve të kapjes është një alternativë e mirë për gropat e betonit. Me peshë të ulët, ato mund të përdoren si zgjatje të vetes në rast të vendosjes në gërmime të thella. Hyrjet praktike dhe daljet në anët lejojnë një lidhje të shpejtë dhe të saktë me tubat. Të gjitha aksesorët, nga kapakët fundorë deri tek grilat dhe kornizat, zgjerojnë fushat e aplikimit dhe lejojnë përputhshmërinë me gropat e betonit. Karakteristikat kryesore: Pesha e lehtë për transport, pozicionim dhe instalim të lehtë, qoftë edhe nga një person i vetëm, Rezistencë e lartë falë përforcimeve anësore të rrumbullakosura që shmangin thyerjet në qoshe. Tubat e çdo madhësie mund të përshtaten lehtësisht falë formës së veçantë koncentrike të paraparuar të vrimave anësore. Hapësira e zvogëluar në gjysmën e saj, në sajë të karakteristikave te kombinueshme me mbulesën relativisht PP të kapjes dhe grilave.

  • Materiali : Polipropilen
  • Përmasat : 20x20cm
  • Lartësia : 20cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust