Raft i varur me 16 ndarje, tekstil, blu, 44x110 cm

Kodi: 211126Raft i varur është një zgjidhje ideale për magazinimin e rrobave tuaja. Prakticiteti dhe komoditeti i organizimit në çast bën që ky raft të krijojë më shumë hapësirë ​​për rroba, çorape, ndërresa dhe aksesorë. Ky element jetgjatë e mban rrëmujën nën kontroll duke shfrytezuar çdo centimetër të hapësirës me mundësi magazinimi dhe kombinimi pafund. Rafti ka pasuruar gamën e rafteve, me kapacitet të madh. Organizo shtëpinë tuaj me ide të reja dhe mundësi pafund vetëm në Megatek.

  • Materiali : Tekstil
  • Ngjyra : Blu
  • Nevojitet montim : Jo
  • Gjerësia : 44 cm
  • Lartësia : 110 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust