Lopatë kampingu, celik, zezë, 56x16 cm, 1 copë

Kodi: 110999Ky është një produkt që mund të përdoret si në punime të vogla rreth shtëpisë tuaj si dhe gjatë udhëtimit për kamping apo për pastrimin e dëborës apo materialeve të tjera. Në sajë të formës dhe mundësisë së saj për palosje mund të transportohet lehtë dhe të mbahet pa zënë shumë vend. Materiali prej çeliku e bën shumë të fortë dhe rezistente për të arritur rezultatet e duhura.

  • Materiali : Celik
  • Ngjyra : Jeshile e erret
  • Njesia : PC
  • Përmasa : 55 cm
  • Paketimi : 1 copë
  • Përdorimi : Kopësht, kamping
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust