Paste per montim marmite Arexons 80ml-8155

Kodi: 50701Kjo paste eshte nje ngjites i pershtatshem per montimin e sistemeve të shkarkimit.Garanton nje lubrifikim të shpejtë dhe të lehtë. Rezistente ndaj temperaturave të lartë të arritur nga sistemi i shkarkimit. Rezistente nga vibrimet.

  • Paketimi : 80 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust