Bashkues me dalje  per tub te sistemit te zjarrfikeses. Permasa: 2".

Kodi: 10583Bashkues alumini 2" per tub zjarrfikesi. Perdoret per te bashkuar tubin zjarrefikes, tubin zjarrefikes me rakorderi te tjera si hidrant, sperkates etj. E ndertuara prej materiali alumini te cilesise se larte, shume I lehte dhe lehtesisht I montueshem.

  • Përmasa : 2"
  • Materiali : Aluminum
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust