Bashkues per tub te sistemit te zjarrfikeses. Permasa: 1-3/4".

Kodi: 10585Bashkues alumini 1-1/4" per tub zjarrfikesi. Perdoret per te bashkuar tubin zjarrefikes, tubin zjarrefikes me rakorderi te tjera si hidrant, sperkates etj. E ndertuara prej materiali alumini te cilesise se larte, shume I lehte dhe lehtesisht I montueshem.

  • Përmasa : 1-1/4"
  • Materiali : Aluminum
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust