Cante transporti Small, 37x37 cm

Kodi: 50803Cante transporti për te mbajtur kafshen tuaj në makinë në një vend të sigurtë . Ajo ka një hapësirë ​​të madhe të brendshme për të siguruar komoditetin e kafshëve. Me dizanj të veçantë përshtatet me shumicën e bagazhit të çdo makinë. Ajo është prodhuar me materiale të cilësisë së parë, e fortë dhe rezistente. Me pjese anti rreshqitese për transport të lehtë.

  • Përmasa : 37x37 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust