Pastrues me ajer per tastiere 400ml

Kodi: 50806Pastrues me ajer për pastrimin e pajisjeve për zyre dhe pajisje të tjera elektronike. Pastron pluhurin dhe thërrime nga vende që janë vështirë për tu arritur. Rrekomandohet për pastrimin: kompjuterave (pastrimi tastierë, cases së kompjuterit), pajisje zyre, makina kopjimi, printera, pajisje fotografike, pajisjeve të telekomunikacionit etj.

  • Paketimi : 400ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust