Ndihmese per ecje me palosje (34-46)x53xH (77-95 )cm)Pesha max.100kg

Kodi: 28443Keni lënduar këmbën? Ndoshta jeni më pak i sigurt-shpejtë se dikur ?. Cilado qoftë arsyeja, ju keni nevojë për nje ndihmëse.Ky produkt është ndihma më e mirë .Lëvizshmëria qe ai siguron, stabiliteti dhe mbështetja e plotë me anë të një kornize metalike ju lehtesojne jeten.Korniza ka katër pikat e kontaktit dhe siguron pavarësinë e plotë të lëvizjes për njerëzit me lëvizshmëri të kufizuar.

  • Lloji artikullit : Ndihmese per ecje
  • Marka : Mobiak
  • Numri i Modelit : 0809396
  • Materiali : Metalike
  • Përmasa : (34-46)x53xH (77-95 )cm)
  • Pesha maksimale (kg) : 100
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust