Shkalle teke(38x28x28cm)

Kodi: 28451Shkallet jane të përshtatshme për dhomën e pacientit ne spital apo në shtëpi.Ato janë të pajisura me nje shtrese e cila nuk lejon rreshqitjen dhe gjithashtu mund te lahet lehtesisht. Të gjitha modelet kanë përforcuar këmbët me gome si një tipar per te shtuar sigurinë.

  • Lloji artikullit : Shkalle
  • Marka : Mobiak
  • Numri i Modelit : 0806542
  • Materiali : Alumin+gome
  • Përmasa : (38x28x28cm)
  • Pesha maksimale (kg) : 100
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust