Bashkues tubi. Permasa: 1.5".

Kodi: 10594Bashkues alumini 2-1/2" per tub zjarrfikesi. Perdoret per te bashkuar tubin zjarrefikes, tubin zjarrefikes me rakorderi te tjera si hidrant, sperkates etj. E ndertuara prej materiali alumini te cilesise se larte, shume I lehte dhe lehtesisht I montueshem.

  • Përmasa : 1-1/2"
  • Materiali : Aluminum
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust