Korrese bari 1600W 38cm me kosh 50L

Kodi: 50820Korrëse bari 1600W. Përdoret për të prerë barin në kopshtin tuaj në lartësi të ndryshme me 5 nivele lartesie. Ka një motorr të fuqishëm, të shpejtë dhe efikas. Gjerësia prerëse prej 38 cm e bën atë shumë efikase për të prerë në sipërfaqe të mëdha. Ka një mbledhëse bari me kapacitet 50 Lt dhe lehtësisht të shkarkueshëm. Shumë e lehtë në përdorim.

  • Fuqia : 1600 W
  • Lartësia e prerjes : 20/65 mm
  • Kapaciteti i koshit të grumbullimit : 50 L
  • Marka : Wurth
  • Gjerësia e prerjes : 38 cm
  • Rrota aktive : Po
  • Garancia : 6 Muaj
  • Pesha : 8 Kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust