Pishinë në formë kështjelle, PVC, 86 x25 cm

Modeli: 111081Sezoni i plazhit është më i bukuri për të gjithë, po ashtu edhe për fëmijët të cilët gëzojnë çdo moment të tij. Për t'i dhënë më shumë kënaqësi dhe siguri, kjo komardare plot ngjyra dhe me forme kerpudhe, dhe me një material të butë plastik, do t'ju ndihmojë ju dhe fëmijën tuaj te zbaviteni pa masë. Eshtë e lehtë në përdorim dhe një blerje e zgjuar.

  • Përfshihet filtri : Jo
  • Materiali : PVC/Plastik
  • Ngjyra : Mikse
  • Thellësia : 25 cm
  • Diametri : 86 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust