Zmerilues elektrik, Kraft, 135 W, 10000 rpm, përmasa e letrës 110x100 mm

Kodi: 12563Zmerilues me motor 135W i cili gjeneron deri në 10000 RMP për zmerilim të shpejtë dhe efikas. Shumë i përshtatshem për zmerilime në materiale të ndryshme si druri, metali, betoni, etj. Një vegël qe duhet patur, e cila iu mbështet në punët tuaja te ndryshme dhe të përditshme. Celësi on/off është i mbrojtur nga pluhuri, i cili mund të mblidhet në një cantë nga dalja e veglës për të eleminuar papastërtitë dhe për një pastrim më të lehtë. Fiksimi i letrës me kapëse

  • Fuqia : 135 W
  • Numri i rrotullimeve në minutë : 10000 rpm
  • Regjistër shpejtësie : Jo
  • Mënyra e kapjes së letrës : Me kapëse
  • Përmasat e letrës : 110x100 mm
  • Pesha : 1.1 kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust