Derë e brëndëshme, hapje djathtas, 80x204cm, gjerësi kase 14-16cm, ngjyrë coimbra, ORS2, B402

Kodi: 89829Ji I lumtur të hapësh derën e shtëpisë tënde. Kjo derë gëzon stil të rafinuar dhe elegancë. Ajo është e stolisur me cilësi të lartë, dhe plot detaje të pasura. Standarti europian dhe risitë e inovacionit janë pasqyruar në sistemin hoje blete , trashësinë e MDF dhe PVC që i bën këto dyer të përkryera dhe të përshtatshme për arkitekturë klasike, tradicionale dhe moderne. Shtepia juaj do te duket e mrekullueshme me deren tone

 • Tipi : Derë Tamburato
 • Modeli : Lisho
 • Materiali : HDF&PVC
 • Lartësia (cm) : 204 cm
 • Gjerësia (cm) : 80 cm
 • Gjerësia e kasës (cm) : 14-16 cm
 • Përmasat hapsirë dritë per montim : 206 x 87.4 x 14-16 cm
 • Ngjyra : coimbra
 • Niveli shkelqimit : Mat
 • PVC film(mm) : 0.5-0.8 mm
 • HDF (mm) : 7 mm
 • Qendra tregtare/Banimi : po
 • Paketimi : Me komponent
 • Aksesorët e përfshirë : po
 • Stili : Europian
 • Finitura / lemimi : Mat

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust