Tapa fundore+shkarkus gri

Kodi: 31414Ne menyre qe te kemi nje shkarkim total te ujrave prej cative dhe soletave Megatek ka menduar per gjithcka ne detaj. Ulluqet e shkarkimit, xingato ne perberje dhe me ngjyra moderne krijojne mundesin qe ujrat e shirave te devijohen pa demtuar fasadat dhe muret. Te gjitha keto produkte vijne ne nje sistem te plote me ulluqe, tuba dhe aksesore.

  • Materiali : Plastike
  • Gjatësia : 13 cm
  • Gjerësia : 14 cm
  • Lartësia : 9 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust