Moket, Farm, polipropilen, jeshile, 4 m x 5 mm

Kodi: 18320Moketi me tematikë nga fshati është i preferuari i fëmijëve! Ata argëtohen dhe mësojnë më shumë mbi të mirat që na ofron fshati, gjallërinë e jetës në fshat si dhe marrin me shumë informacion mbi kafshët e buta dhe organizimin e fshatit. Me kombinimin fantastik të ngjyrave jeshile dhe gri, me të cilat fëmijët qetësohen dhe përqendrohen pa u lodhur, si edhe nxisin zhvillimin psiko-motorr të fëmijëve. Ndërtuar me material të butë poliestër/PP. Është shumë komod për hapësirat e mëdha ose për të krijuar disa kombinime përmasash sipas dëshirës suaj në ambiente të ndryshme. Pastrohet me vakum dhe pastrohet lehtë! Cilësia e çertifikuar.

  • Linja : Për fëmijë
  • Materiali : Polipropilen
  • Ngjyra : Jeshile
  • Pesha : 1.11 kg m2
  • Mënyra e punimit : Punuar me makinë
  • Përdorimi : I brëndshëm
  • Gjerësia : 4 m
  • Lartësia : 5 mm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust