Tub uji, 1/2", (jeshil), ekstra, 20 m, PVC

Kodi: 60026Tub uji (markush), 1/2". Ideal për të ujitur në kopshtin tuaj. I ndërtuar nga 3 shtresa, ç'ka e bën atë shumë të qëndrueshëm, rezistent ndaj temperaturave dhe rezistent ndaj rrezeve UV. I projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 6 bar. Lehtësisht i montueshëm në të gjitha llojet e rakorderive apo ujitësve të ndryshëm.

  • Përmasa : 1/2"
  • Ngjyra : Jeshile
  • Materiali : PVC
  • Gjatësia : 20m
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust