Qumësht dhe mbrojtës kroskoti Matt, 0.3 Lt

Kodi: 61507Ky solucion është një mbojtës me cilësi të lartë për plastikën dhe gomën. Ai pastron, mirëmban dhe mbron brenda dhe jashtë. Depërton thellë nën sipërfaqe dhe vepron në brendësi. Komponentët e plastikës dhe gomës pastrohen dhe mbohen nga të gjitha efektet klimaterik. Ai gjallëron ngjyrën, lë një aromë të këndshme dhe krijon një sipërfaqe mat, pa shkëlqim.

  • Paketimi : 0,4 L
  • Marka : SONAX
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust