MOTOX shampo koncentrat, 1:100, 5 Lt

Kodi: 61904Kompenson fortësinë e ujit në mënyrë që të marrë një veprim shumë efektiv pastrimi. Sasia e kontrolluar e shkumës e përbërë nga anionik dhe përbërje bio zbërthyese prej mbi 90%. Nuk përmban tretës. Përdoret 23-30 g e produktit për makinë.

  • Paketimi : 5 L
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust