MOTOX Solucion kroskoti me pompe 350 ml

Kodi: 61907MOTOX Solucion kroskoti me pompe 350 ml. Ky solucion është një mbojtës me cilësi të lartë për plastikën dhe gomën.Ai pastron, mirëmban dhe mbron brenda dhe jashtë.Ai depërton thellë ,nën sipërfaqe dhe vepron në brendësi. Komponentët e plastikës dhe gomës pastrohen dhe mbohen nga të gjitha efektet klimaterik. Ai gjalëron ngjyrën,lë një aromë të këndshme dhe krijon një sipërfaqe me shkëlqim.

  • Paketimi : 350 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust