Pastë duarsh, MOTOX, me abrazive koncentrat, 1.3 kg

Kodi: 61909Sapun (pastë) për larje duarsh. Pastron, grason naftën apo vajin nga duart. Mban duart e pastra dhe të buta. Fale esencës largon aromat e padëshiruara nga duart.

  • Paketimi : 1.3 kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust