MOTOX pastë duarsh me abraziv koncentrat, 4 kg

Kodi: 61910Sapun- pasta për larjen e duarve pastron: grason, naftën dhevajin nga duart. Mban duart e pastra dhe të buta. Falë esencës largon aromat e padëshiruara nga duart.

  • Paketimi : 4 kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust