Solucion xhami koncentrat MOTOX, 1:100, 310 ml

Kodi: 61911Solucion xhami koncentrat MOTOX, 1:100, 310 ml. Elimininon shtresat e yndyrës dhe papastërtitë mbi xham. Formon shtresë transparente në sipërfaqen e xhamit. Heq mjergullën dhe pluhurin e xhamit. Nuk dëmton lëkurën dhe pastrim i qëndrueshëm që zgjat.

  • Paketimi : 310 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust