MOTOX antifrizë, -74°C, LONG LIFE, 1 Lt

Kodi: 61919Antifriza MOTOX ju garanton siguri dhe jetëgjatësi për automjetin tuaj. Falë formulimit të saj ofron një performancë të shkëlqyer dhe mbrojte permanente kudrejt temperaturave extreme deri në -22°C dhe ndryshkut, për radiatorët e të gjitha llojeve të automjeteve. E garantuar për 5 vjet përdorim ose 100'000 km.

  • Paketimi : 1 L
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust