MOTOX antifrizë, -22°C, 1 Lt

Modeli: 61920

Best Offer


260 LEK Ishte 300 LEK

Ju kurseni 13% ose 40 LEK

Antifriza MOTOX ju garanton siguri dhe jetëgjatësi për automjetin tuaj. Falë formulimit të saj ofron një performancë të shkëlqyer dhe mbrojte permanente kudrejt temperaturave extreme deri në -22°C dhe ndryshkut, për radiatorët e të gjitha llojeve të automjeteve. E garantuar për 5 vjet përdorim ose 100'000 km.

  • Paketimi : 1 L
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust