MOTOX antifrizë Long Life, 4 Lt, 74°C

Kodi: 61925Antifriza MOTOX ju garanton siguri dhe jetëgjatësi për automjetin tuaj. Falë formulimit të saj ofron një performancë të shkëlqyer dhe mbrojtje permanente kudrejt temperaturave ekstreme deri në -74°C dhe ndryshkut, për radiatorët e të gjitha llojeve të automjeteve. E garantuar për 5 vjet përdorim ose 100'000 km.

  • Paketimi : 4 L
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust