Ngrohës elektrik mural, simfer s.2360, wtb, 1800 w, shufra karboni, termostat elektronik, telekomande

Kodi: 800447

12 muaj garanci Lexo përshkrimin e plotë


Ngrohja e hapsirave është mjaft eficente nëse përdorim këtë kategori ngrohësish me valë infra të kuqe. Ky ngrohës krijon një ajër të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë për të ngrohur hapsirën e dëshiruar. Ka nje fuqi prej 1800W dhe mund te ngrojë nje hapsire prej 18m²

  • Fuqia : 1800W
  • Tensioni : 220-240V
  • Sipërfaqja që mbulon : 18m²
  • Shkalla e mbrojtjes : IP34
  • Klasi i energjisë : N/A
  • Me fryrje/Me reflektim : Me reflektim
  • Gjerësia : 80.3 cm
  • Thellësia : 10.4 cm
  • Lartësia : 18.1 cm
  • Ngjyra : E zeze
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust