Shkume PU per pistolete profesionale, Ceresit TS 62 Pro, 750 ml

Kodi: 50958Përdoret për shkumë njëkomponentëshe poliuretani per montim, me ekspandim të madh, për montimin e kornizave të dyerve dhe dritareve si dhe për plotësimin dhe mbushjen e vrimave. Izolim të nxehtësisë dhe zhurmës. Përbërja: shkumë njëkomponentëshe poliuretani, ngjyrë gri, e cila ngurtësohet me ndihmën e lagështisë. Vetitë: rezistente ndaj mykut, nxehtësisë, ujit dhe shumë kimikateve. Nuk është rezistente ndaj rrezeve UV. Ekspandimi deri në 35 Litra. Ngiitet mirë në materiale siç janë: betoni, mermeri, guri, druri, PVC e fortë dhe metali. Nuk ngitet në polietilen, silikon, yndyrë dhe materiale të njëjta. Vend-aplikimet: vend aplikime tipike të shkumës njëkomponentëshe PU për përdorim me pistoletë ose pipetë janë: montimi i kornizave të dyerve dhe dritareve prej druri, plastike dhe metali. Izolimi termik i gypave të ujësjellësit, vaskës, bolierit dhe sistemeve ftohëse, mbushjen e boshllëqeve, vrimave dhe çarjeve të cilat nuk mund të mbyllen me materiale tjera. Mënyra e aplikimit: sipërfaqet duhet të jenë të njoma (uji të jetë perthithur). Largoni pjesët që nuk janë të qëndrueshme. Sipërfaqen e pastroni nga yndyrnat dhe pluhuri. Tundeni mire perpara perdorimit.

  • Paketimi : 501 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust