Silikon sanitar per rinovimin e silikonit te vjeter, Ceresit Renew, 100 ml

Kodi: 50961Silikon elastik i përhershëm. Rezistent ndaj ujit me bazë acit acetik, posaçërisht për pajisjet sanitare. Rezistent ndaj mykut dhe shumë i shpejtë. Koha e tharjes 2 orë. Përdorimi: për ngjitjen dhe mbushjen e boshllëqeve midis murit dhe të gjitha pajisjeve të banjos dhe kuzhinës. Ngjit në xham, qeramik, pllaka xhami, smalt, metal, dru dhe materiale sintetike. Nuk ngjit ne bitum, PP, PE. Rezistent në temperaturë nga -50°C deri +120°C. Rezistent ndaj kimikateve. I lehtë për t'u aplikuar. Përgatitja e sipërfaqes: sipërfaqja duhet të jetë e thatë, e pastër nga pluhurat dhe graso. Aplikojeni vetëm në temperatuart +5°C deri +40°C.

  • Paketimi : 100 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust