Silikon sanitar, Ceresit CS 25, 280ml, antimyk Caramel

Kodi: 50963Silikon elastik i përhershëm. Rezistent ndaj ujit me bazë acit acetik, posaçërisht për pajisjet sanitare. Rezistent ndaj mykut dhe shumë i shpejtë. Koha e tharjes 2 orë. Përdorimi: për ngjitjen dhe mbushjen e boshllëqeve midis murit dhe të gjitha pajisjeve të banjos dhe kuzhinës. Ngjit në xham, qeramik, pllaka xhami, smalt, metal, dru dhe materiale sintetike. Nuk ngjit ne bitum, PP, PE. Rezistent në temperaturë nga -50°C deri +120°C. Rezistent ndaj kimikateve. I lehtë për t'u aplikuar. Përgatitja e sipërfaqes: sipërfaqja duhet të jetë e thatë, e pastër nga pluhurat dhe graso. Aplikojeni vetëm në temperatuart +5°C deri +40°C.

  • Paketimi : 280 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust