Silikon neutral, Ceresit Fusion Hero, 280 ml, transparent

Kodi: 50964Silikon i cilësisë së lartë, i lehtë për t'u përdorur, elastiko-plastik me bazë akrilike për ngjitjen dhe mbushjen e të çarave dhe boshllëqeve. Mund të lyhet. Për përdorim brenda dhe jashtë. Silikon akrilik nuk është i përshtatshëm për vende të përhershme të lagështa. Përdoret për të çarat dhe ngjitjen e kornizave të dyerve, dritareve, mureve, shkallëve, bordet gips, tavane, tulla, beton, dru, xham, pllaka qeramike, metale dhe PVC. Nuk ngjit në bitum, PP, PE. Rezistent në temperaturë nga -20°C deri +75°C. I lehtë për t'u aplikuar. Përgatitja e sipërfaqes: sipërfaqja duhet të jetë e thatë, e pastër nga pluhurat, ndryshku dhe graso. Aplikojeni vetëm në temperatuart +5°C deri +40°C.

  • Paketimi : 280 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust