Ngjites per dru kundra ujit, Moment Wood Waterproof D3, 30 kg

Kodi: 50965Silikon ngjitës për parket dhe dru, mund të lyhet pas tharjes. I përshtatshëm për ngjitjen e të gjitha llojeve të drurit, mbushjen e çarjeve etj. Ideal për parket druri dhe laminat, për ngjitjen e badiskopave në mure etj.

  • Paketimi : 30 kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust