Aparat per thithjen e lageshtise, Ceresit Stop Aero DEV, 450 gr

Kodi: 50970Pajisje e cila lufton kondensimim. Zvogëlon lagështirën e lartë të ajrit në dhoma të mbyllura, me pak ose aspak ventilim. I përshtatshëm për anije, dollap rrobash, papafingo, bodrum, salla, kopësht, kuzhinë. Përhap një aromë të këndshme. 450 gr punon përafërsisht 3 muaj në një dhomë deri në 30 m ³. Një 450 gr mbushëse thith përafërsisht 0.5 litra ujë në varësi të temperaturës, lagështisë së ajrit dhe madhësisë së dhomës.

  • Paketimi : 450 gr
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust