Shkume PU per montim me pistole, Termo-Akustike, Ceresit, 750 ml

Kodi: 51480Nëpermjet implementimit të këtij sistemi, eleminohet depërtimi i temperaturave të jashtme ambientale në brendësi të ndërteses dhe anasjelltas.Ceresit CT 84 Express - ngjites (shkume) Poliuretani 1-komponenteshe me presion te ulet per ngjitjen e pllakave te polisterolit ne izolimin termik te sistemit ETICS dhe ngjitjen e tipeve te ndryshem te paneleve izoluese

  • Paketimi : 750 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust