Shkume PU per montim me pistole, Ceresit TS63, 750 ml

Modeli: 51482CERESIT TS63 është një shkumë poliuretani gjysmë i ngurtë me lagështi, me një strukturë të shkëlqyer që aplikohet ne dritare dhe dyer pa asnjë material shtesë. Është lehtësisht i përdorshëm dhe është bërë posaçërisht për aplikim me pistolete. Ndërsa shkuma është vetë-zgjeruese, shkuma nuk ka një post-zgjerim të rëndësishëm. Vëllimi i zgjeruar është i dukshëm menjëherë pas aplikimit. Ka ngjitje të shkëlqyeshme ndaj drurit, betonit, gurit, metalit etj.

  • Paketimi : 750 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust