Solucion tapicerie, Durance, 400 ml

Kodi: 51572Kjo është një shkumë pastrimi që heq në mënyrë efektive njollat e papastra nga sipërfaqja e tekstilit të makinave duke përfshirë tapetet, sedilet, bordurat e dyerve. Kjo formulë pastrimi 400 ml shkumë gjithashtu neutralizon erë të keqe dhe erë të pakëndshme nga makina.

  • Paketimi : 400 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust