Paste per gervishtje, Durance, 150 gr

Kodi: 51551Kjo paste heqjen gërvishtjet ne sipërfaqe dhe mbyll gërvishtjet e thella në të gjithe sipërfaqen e makinës, pa e dëmtuar pjesen tjeter te bojes. Eshte ideale për heqjen e mbetjeve të bojës te shkaktuara nga përplasja dhe fërkimi me sipërfaqe të tjera. Përmban llak që i jep bojës shkëlqimin e saj origjinal.

  • Paketimi : 150 gr
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust